Kateřina Svitková v nominaci na gól sezony UEFA | SK Slavia Praha
Více

Kateřina Svitková v nominaci na gól sezony UEFA

Velký úspěch zaznamenala kapitánka Slavie Kateřina Svitková. Její gól do sítě Bayernu Mnichov kandiduje na nejkrásnější gól sezony v soutěžích UEFY!

UEFA.com zveřejnila hlasování o nejkrásnější gól uplynulé sezony, který padl v soutěžích pod hlavičkou evropské fotbalové asociace. Mezi deseti nominovanými brankami nechybí mimo góly hvězd jako Cristiano Ronaldo a Lionel Messi i branka jediné zástupkyně ženského fotbalu a kapitánky Slavie Kateřiny Svitkové!

Třiadvacetiletá fotbalistka roku 2018 prožila svůj velký moment slávy v úvodním zápase čtvrtfinále Ligy mistryň proti Bayernu Mnichov, se kterým sešívané fotbalistky remizovaly 1:1. Jediný gól Slavie vsítila v rekordně zaplněném Sinobo Stadium právě Kateřina Svitková, která v 72. minutě napřáhla z více než třiceti metrů a fantastickou ranou do pravého horního růžku překonala bezmocnou hostující gólmanku!

Krásný gól slávistické opory se nyní zařadil mezi deset nejpovedenějších, které v soutěžích pod hlavičkou UEFY v sezoně 2018/19 padly. 

Hlasovat pro gól Kateřiny Svitkové můžete na stránkách UEFA.com!

Aktuálně

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Další články