Každý zvlášť jsme teď silnější | SK Slavia Praha
Více

Každý zvlášť jsme teď silnější

Slavia prosí všechny fanoušky o respektování zákazu osobního kontaktu - žádostí o podpis nebo společnou fotografii - se členy A-týmu. Děkujeme vám.

Vážení fanoušci, slávisti.

Ceníme si vaší podpory, v této zvláštní době možná ještě víc než kdy před tím. Už jen počet prodaných permanentních vstupenek navzdory nejistotě a omezené kapacitě stadionu je důkazem toho, jak silné pouto mezi klubem a jeho příznivci existuje.

Navzdory tomu vás ale chceme pro tuto chvíli požádat o pochopení a respektování zákazu jakéhokoli osobního kontaktu s našimi hráči a členy realizačního týmu. Žádosti o podpis, společnou fotografii nebo účast na fanouškovské akci jsou u hráčů Slavie na denním pořádku, a v těchto situacích se bohužel výrazně zvyšuje riziko přenosu nákazy COVID-19 do týmu. Až do odvolání také není v žádném případě možné navštěvovat tréninky A-týmu.

Slavia dělá vše pro to, aby členům A-týmu (a všech ostatních týmů) zajistila co možná nejlepší podmínky pro jejich práci a přípravu na zápasy. Do přímého kontaktu s A-týmem přichází jen minimální počet lidí, přísnými pravidly se řídí i všichni zaměstnanci a spolupracovníci klubu.

Pokud proto někdo z hráčů nebo realizačního týmu při setkání odmítne podpis nebo společnou fotku, není to projev namyšlenosti nebo přezíravosti, ale jen důsledné dodržování nastavených pravidel. Po zápasech hráči ani další členové týmu prozatím nebudou chodit blízko k tribunám. Neznamená to konec tradiční děkovačky, hráči si ji pouze užijí z „bezpečné“ vzdálenosti na hrací ploše.

Jakýkoli případ výskytu koronaviru mezi hráči nebo realizačním týmem může mít fatální následky pro naši domácí i evropskou sezonu. Hygienická opatření se rychle mění nejen u nás, ale i v ostatních státech, a pozitivní test v rámci A-týmu může v nejzazším případě znamenat i nemožnost odehrát čtvrté předkolo Ligy mistrů a jeho následnou kontumaci. Nedávný případ Slovanu Bratislava máme všichni před očima.

Chápeme, že je těžké na chvíli potlačit silné pouto mezi klubem a jeho fanoušky. Vždycky jsme byli rádi za vaši podporu a společná setkání nám dodávala jistotu a energii. Spolu jsme silnější, takové je slávistické pravidlo. Ale i když to může znít trochu zvláštně, silnější jsme teď na určitou dobu každý zvlášť.

Děkujeme vám! 

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články