Krásné Vánoce a šťastný nový rok! | SK Slavia Praha
Více

Krásné Vánoce a šťastný nový rok!

Slávistky a slávisti, dovolte nám, abychom vám popřáli co možná nejkrásnější Vánoce a vše nejlepší do nového roku 2019!

V posledních letech zažíváme opět to mnohem hezčí období klubové historie a rok 2018 stál také za to! Po dlouhé době se nám povedlo vyhrát domácí pohár, v celkové tabulce roku 2018 jsme na prvním místě a máme za sebou velmi úspěšný podzim sezony 2018/2019. V něm jsme udělali důležité kroky, aby byl alespoň stejně úspěšný rok následující, například jsme postoupili do jarních bojů Evropské ligy.

Věříme, že vaše Vánoce se ponesou ve stejně úspěšném duchu a že pod stromečkem najdete spoustu červenobílých dárků, aby vám to na jaře na stadionu slušelo ještě víc. 

Přejeme vám co možná nejkrásnější prožití vánočních svátků a vše nejlepší nám všem do nového roku 2019! Opět se těšíme na vaši podporu, protože jedině SPOLU JSME SILNĚJŠÍ!

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články