Krásný gól! Michael Ngadeu rozhodl o důležité výhře Kamerunu | SK Slavia Praha
Více

Krásný gól! Michael Ngadeu rozhodl o důležité výhře Kamerunu

Kamerun ve středu odehrál druhé utkání na Africkém poháru národů. Po sobotní remíze s Burkinou Faso zařídil „Nezkrotným lvům“ vítězství nad Guineou Bissau sešívaný reprezentant Michael Ngadeu Ngadjui.
Kamerun patří mezi favority turnaje. V Libreville však v úvodním duelu v sobotu 14. ledna remizoval s Burkinou Faso 1:1. Druhý zápas pak odehrál ve středu 18. ledna s Guineou Bissau. A byl to soupeř, kdo už ve třinácté minutě otevřel skóre utkání. Kamerunci však po hodině hry dokázali srovnat a 79. minutě vstřelil vítěznou branku slávista Michael Ngadeu Ngadjui. Podívejte se na ni:



Poslední utkání ve skupině A čeká Kamerun 22. ledna s domácím Gabonem.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články