Kuka se Šmicerem si zahrají hokej na rozlučkovém derby Pavla Kolaříka | SK Slavia Praha
Více

Kuka se Šmicerem si zahrají hokej na rozlučkovém derby Pavla Kolaříka

Legendární hokejový obránce Pavel Kolařík odehraje v sobotu 10. listopadu v Edenu svoje poslední derby a kromě jiných si pozval do svého týmu i fotbalisty Pavla Kuku, Vladimíra Šmicera či reprezentačního trenéra Jaroslava Šilhavého.

Vladimír Šmicer nastoupí v útoku společně s hvězdnými hokejisty jakými jsou Jaroslav Bednář, Tomáš Vlasák nebo Viktor Ujčík, zatímco Pavel Kuka se postaví do branky.

Jako kluk jsem si vždycky přál být hokejovým brankářem a nastoupit někde před plným stadionem. Teď se mi možná můj sen splní,” těší se na utkání Kuka. 

Budu se snažit, abych neudělal ostudu, protože mě to moc baví, ale neumím to. Ale nejdeme si jen tak zahrát, ale vyhrát,” burcuje.

Musím vymyslet nějakou pěknou cenu pro toho soupeře, který mi puk trefí přesně do lapačky. Ideálně odněkud zpoza modré,” dodává bývalý vynikající fotbalový útočník s úsměvem.

Pražská Sparta bude mít také pořádně nabitý kádr. Vedle hokejistů jako jsou Petr Ton, Jaroslav Hlinka nebo František Ptáček nastoupí fotbalisté Karel Poborský, Jiří Novotný či Horst Siegl.

Na rozlučkové derby se těší především jeho hlavní aktér, hokejový obránce Pavel Kolařík. „Jsem rád, že se povedla taková akce zorganizovat. Bude zábava zahrát si se svými bývalými spoluhráči a také s fotbalisty. Jsem zvědavý, jak jim to půjde, a doufám, že mi Pavel Kuka bude kvalitně krýt záda,” usmívá se Kolařík.

Na derby se člověk vždycky těšil a tohle pro mě bude obzvlášť speciální, protože bude moje poslední. Doufám, že přijde hodně lidí a všichni si to společně užijeme,” dodává legendární slávistická dvaasedmdesátka.

Vstupenky na “Poslední Derby Pavla Kolaříka” jsou v prodeji na webu hc-slavia.cz již nyní!

Aktuálně

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Výhra s Libercem na úvod nadstavby

22. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zvládly otočit nepříznivý průběh zápasu a v úvodním utkání nadstavby porazily na domácí půdě Slovan Liberec 4:2. Střelecky se prosadila Franny Černá, Gabriela Šlajsová, Tereza Krejčiříková a Tereza Szewieczková.

Další články