Kup si vstupenku a buď u toho! | SK Slavia Praha
Více

Kup si vstupenku a buď u toho!

Slavia spolu s Fortunou přináší projekt, díky kterému můžete být na tribuně alespoň symbolicky. Sešívané budou v ligovém boji podporovat obličeje fanoušků, které zaplní jižní tribunu!

V současné situaci bohužel nemůže slávisty hnát za vítězstvím zaplněný stadion, všichni ale pevně věříme, že se zde potkáme společně co nejdříve. Mezitím chceme zaplnit Eden trochu jinak.

Na Tribuně Františka Pláničky bylo před prvním domácím zápasem s Jabloncem instalováno 1 000 plastových figurín, jejichž šablony nesou tváře hráčů A-týmu. Nenechte sešívané na tribuně, zaujměte jejich místo a přispějte na mládežnickou akademii!

Podpořte hvězdy zítřka! Z celkové ceny 499 Kč jedné figuríny půjde 250 Kč na podporu a rozvoj akademie. Zbytek částky jde na vytisknutí a umístění fotografie v životní velikosti na Sinobo Stadium.

Jak na to? Nahrajte svou fotku na bílém pozadí a v co nejvyšší kvalitě na stránku projektu a o zbytek už se postaráme.

Prvních 200 fanoušků navíc ke svému portrétu získá i odměnu. Mohou tak jako první získat například dres Slavie na příští sezonu, sázenky od Fortuny, vstup na stadium tour v rámci Slavia Museum nebo další zajímavé ceny. Po umístění na tribunu získáte navíc fotku svého panáka, kterého uvidíte také během přenosů ligových utkání.

Vlastní figuríny

Pokud jste si vyrobili vlastní figurínu a chcete ji nechat vystavit na stadion, napište na slo@slavia.cz.

Vlajky na stadion

Současně fanouškům umožníme mít vlajky na domácích zápasech. Ve spolupráci s Odborem přátel Slavie rozvěsíme v den zápasu vlajky na stadion a po zápase je opět sundáme a uschováme. Pokud chcete mít vlajku na stadionu pověšenou, doneste ji na sekretariát Odboru přátel Slavie a o zbytek se už postaráme. Vlajky je možné přihlašovat a přinášet do pátečních 14:00. Bližší informace najdete na webu Odboru přátel.

Aktuálně

Fotbalista roku: Triumf Trpišovského a dvě stříbra

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Michaela Khýrová a Karel Piták po remízovém derby žen

17. 3. 2024
Fotbalistky Slavie remizovaly v prvním jarním derby na domácí půdě se Spartou 3:3 a na čele ligové tabulky drží před odvěkým rivalem pětibodový náskok. Jak hodnotí zápas střelkyně hattricku Michaela Khýrová a trenér žen Karel Piták?

Další články