Laura Žemberyová odchází ze Slavie | SK Slavia Praha
Více

Laura Žemberyová odchází ze Slavie

Slávistická záložnice Laura Žemberyová se rozhodla jít studovat a hrát fotbal do USA, kde bude působit na Univerzitě Alabama of Birmingham.

Reprezentantka Slovenska přestoupila do Slavie v roce 2019, stihla odehrát 755 minut a v 17 zápasech nastřílela 5 branek. „Na své působení ve Slávii budu vždy moc ráda vzpomínat.  Nejhezčím zážitkem byla výhra proti Spartě a oslavy, které následovaly. Holkám moc děkuju za to, jak mě přijmuly, budu jim dál fandit a sledovat jejich zápasy. Já jsem teď ale připravená na novou výzvu a jsem ráda za příležitost, která se mi naskytla. Možnost skloubit sport se vzděláním je něco, na co se těším asi nejvíce.“, komentuje své nové angažmá Laura Žemberyová

„Trvalo to celkem dlouho, než jsem splnila všechny podmínky pro přijetí na univerzitu ale nakonec se mi to podařilo a jsem za to moc vděčná. Největší obavy mám z anglického jazyka, jelikož jsem se zatím učila angličtinu jen na škole a vím, že realita bude jiná“. Slovenská repzentantka se do USA přesunula  začátkem ledna a k novému týmu se záložnice připojila 8.ledna „ Během pauzy jsem se připravovala v rámci možností doma, první ligový zápas v novém angažmá mě čeká už 4.února.“  

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články