Lístky do Plzně vyprodány | SK Slavia Praha
Více

Lístky do Plzně vyprodány

PRAHA – Slavii ve 13. kole HET ligy čeká zápas na hřišti Plzně. Utkání se hraje v neděli 5. listopadu od 18 hodin, vstupenky do sektoru hostů se vyprodaly v pondělním přednostním prodeji pro permanentkáře a utkání je tak kompletně vyprodáno.
Kapacita sektoru hostů stadionu ve Štruncových sadech je 627 míst. Větší část vstupenek je rezervována pro fanouškovské organizace – pro fanoušky, kteří pojedou se zájezdem organizovaným Tribunou Sever, organizovaným autobusovým zájezdem Fanklubu a omezený počet lístků pro odbočky Odboru přátel. 

Do pondělního prodeje tak zbývá 200 vstupenek, které budou v přednostním prodeji pro majitele permanentních vstupenek. Limit na jednu permanentní vstupenku jsou 2 lístky a na jednu osobu 6 lístků (při předložení 3 permanentek). Přednostní prodej pro permanentkáře bude probíhat do středy, od čtvrtka bude zahájen volný prodej, pokud zbude volná kapacita.

Prodej bude probíhat na pokladnách u vstupu č. 4 v Edenu během jejich otevírací doby. Cena vstupenky je
230 korun a upozorňujeme, že lístky je nutné platit pouze v hotovosti a je nutné s sebou mít permanentní vstupenku ve fyzické podobě.

Otevírací doba pokladen:
Pondělí 30. října 12 - 18
Úterý 31. října 12 - 18
Středa 1. listopadu 13 - 19
Čtvrtek 2. listopadu 10 - 19:45

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články