Lístky na Plzeň od pátku v prodeji. Dočasně vyprodáno! | SK Slavia Praha
Více

Lístky na Plzeň od pátku v prodeji. Dočasně vyprodáno!

PRAHA - Sešívaní se do nového ligového ročníku vrhnou po hlavě, hned v prvním kole je čeká výjezd do Plzně, kde se utkají s úřadujícím mistrem. Pokud je chcete podpořit přímo na stadionu, od pátku 17. července si můžete koupit vstupenky.
Vstupenky na první zápas v Plzni jdou do prodeje v pátek 17. července v 10:00. Lístky do sektoru hostí budou v prodeji ve slávistickém fanshopu až do soboty 25. července do 12:00. Na stadionu v Plzni budou místa v sektoru hostí k dostání pouze v případě, že se všechny vstupenky nevydají v předprodeji.

Cena jedné vstupenky je 100 Kč, k dispozici je prozatím 500 kusů. Pokud se všechna místa vyprodají, zažádá Slavia domácí celek o další vstupenky.

AKTUÁLNĚ: Současná kvóta vstupenek do Plzně je vyprodaná. Ve chvíli, kdy dorazí zbytek vstupenek, budeme informovat.  

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články