Los? Jsme spokojení. Fandit budeme Larne | SK Slavia Praha
Více

Los? Jsme spokojení. Fandit budeme Larne

Sešívaní ve 2. předkole Evropské konferenční ligy narazí na vítěze duelu Larne - St Joseph´s. Co říká na los hlavní trenér Jindřich Trpišovský?

„Los jsme sledovali, možnosti byly různorodé. V možných dvojicích nebyl zas až takový rozdíl, jsme spokojení. Osobně jsem si přál irského nebo severoirského soupeře. Mám Ostrovy rád, v Anglii už jsme hráli hodněkrát, v Irsku zatím ne. Uvidíme, kdo postoupí, favorizujeme spíše Larne,“ říká Jindřich Trpišovský.

Se svými kolegy už hlavní trenér možné protivníky studoval. „Koukali jsme se zatím na soupisky, víme, že v Irsku by nás čekal klasický ostrovní fotbal. Hodně důrazný, agresivní, se spoustou soubojů. Naopak kdyby to byl Gibraltar, tak tamní týmy jsou složené ze starších španělských hráčů, navíc by se zřejmě hrálo na umělé trávě. I z toho důvodu budeme fandit severoirskému týmu,“ doplňuje šéf střídačky sešívaných, který krátce zhodnotil i dosavadní průběh rakouského soustředění.

Slávisté jsou v Aigenu třetí den, náročnost bude vzrůstat.

„Příprava je oproti předchozím letům atypická, hráči, kteří nereprezentovali, měli dlouhé volno. Máme takový pozvolnější rozjezd, záběhové tréninky. Máme tady polovinu hráčů klasického kádru, jsme doplnění mladými kluky a hráči, co se vrátili z hostování. Středa bude první náročnější den, jsme tady do neděle, budeme naše nároky stupňovat," uzavírá hlavní trenér Slavie.

Hrací dny druhého předkola jsou ve čtvrtek 21. července, kdy se Slavia představí na půdě soupeře, odveta se pak odehraje 28. července v Edenu. Permanentkáři budou mít vstup na utkání zdarma. Přesné časy výkopu budou upřesněny.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články