MOL Cup proti Dukle v úterý v Edenu | SK Slavia Praha
Více

MOL Cup proti Dukle v úterý v Edenu

V úterý zahájí sešívaní svou cestu letošním ročníkem MOL Cupu. V rámci 3. kola vyzvou v Edenu od 15:30 pražskou Duklu.

Na pohárové utkání se svěřenci Jindřicha Trpišovského naladili sobotní výhrou 3:1 nad Olomoucí. Dvakrát se prosadil Jan Kuchta.

„Samozřejmě chceme jít do finále a pohár vyhrát," říká za celou kabinu Jan Kuchta, který vzhledem k náročnému programu očekává zapojení hráčů z lavičky. „Protočíme se a dostanou šanci jiní hráči, kteří si to zaslouží. Kluci určitě odvedou fantastickou práci.“

Na Kuchtova slova navazuje Jindřich Trpišovský. „Změny v sestavě budou, v lednu máme hodně zápasů. Kádr jsme si i kvůli COVIDU ponechali širší. Hráči, kteří se vrátili z hostování, mají teď velkou šanci," říká hlavní trenér.

Pro sešívané půjde o první střetnutí v letošním MOL Cupu. Pod vedením Jindřicha Trpišovského a jeho kolegů triumfovali dvakrát v letech 2018 a 2019.

Dukla, aktuálně osmý tým FORTUNA národní ligy, v 1. kole vyřadila Admiru (4:0), ve druhém pak kontumační výhrou 3:0 Aritmu. Nejlepším střelcem týmu z Julisky je Lukáš Buchvaldek, autor tří ligových a jedné pohárové branky.

Ještě před úterním zápasem proti sobě nastoupí zástupci Slavie a Dukly ve hře FIFA. Esportový přátelský zápas se odehraje pondělí od 19 hodin a sledovat ho můžete na našem Twitch kanále. Sešívané barvy bude hájit Martin "Kobby" Strnad a Michal "DRMi10" Drastich.

Pohárový souboj s Duklou začíná v Edenu v úterý v 15:30. Přímý přenos vám přinese televizní stanice ČT sport. Důležité informace nebo zajímavostí přímo ze zápasového dne naleznete na našem webu a sociálních sítích.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články