Mana spojuje síly se Slavií | SK Slavia Praha
Více

Mana spojuje síly se Slavií

Slavia spojuje síly s českou firmou Mana specializující se na výživově plnohodnotné a ekologicky udržitelné jídlo. Spolupráce bude probíhat v oblastech esports, mládeže a ženské kopané.

Slavia spojuje své síly a zahajuje v oblastech mládeže, ženských výběrů a esports spolupráci s inovativní značkou Mana. Tato prestižní česká firma se specializuje na výrobu nutričně kompletních a ekologicky udržitelných potravin – více na mojemana.cz!

Výživa je zcela zásadním aspektem nejen u fotbalistů, ale stejně tak i u profesionálních esports hráčů. Náročné hodiny tréninku a dlouhé turnaje si žádají jídlo, které je rychlé, lehké, ale zároveň i nutričně vyvážené, a doplní tak všechny potřebné živiny. Z tohoto pohledu se jedná pro naše esports hráče o velmi přínosnou spolupráci. Ve světě videoher je každá vteřina drahá. S Manou naši hráči ušetří čas, doplní energii a udrží koncentraci na maximální výkon. 

V oblasti esports si uvědomujeme svoji společenskou odpovědnost, a záleží nám tak na tom, aby se naši hráči správně stravovali a šli kladným příkladem celé herní komunitě. Dopad této spolupráce tak nekončí jen v pozitivním rozvoji našich hráčů, ale věříme, že bude dopadat i na společný rozvoj tohoto moderního odvětví sportu.

SuperSlavia esports – West Ham United esports

V pondělí 9. listopadu v 19:00 odehraje Jakub „Cpt.Kubajz“ Pudil hájící sešívané barvy utkání ve FIFA 21 s jedním z nejlepších světových hráčů Curtisem „Paps“ Poolem z West Hamu. Hrát se bude systémem BO3. Přímý přenos z utkání vám přineseme na Facebooku  klubu i našeho esports týmu.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články