Martin Berkovec v neděli chytat nebude. V létě se vrátí do Slavie | SK Slavia Praha
Více

Martin Berkovec v neděli chytat nebude. V létě se vrátí do Slavie

PRAHA/EDEN - SK Slavia Praha se po důkladném zvážení situace rozhodla neumožnit svému hráči Martinu Berkovcovi, t.č. hostujícímu v Bohemians Praha 1905, nastoupit ve vzájemném utkání Bohemians - Slavia, hraného v rámci 26. kola Gambrinus ligy.
„Hlavní problém spatřujeme ve sportovně etické rovině. Fakta jsou následující: Oba soupeři hrají o záchranu a Martin Berkovec se za pět týdnů znovu připojí do přípravy Slavie, kde s ním do budoucna počítáme. V utkání může nastat celá řada situací, které by mohly vyvolat různé spekulace a v důsledku se otočit proti němu, ať už v jeho současném, nebo budoucím působišti. Považujeme za důležité hráče před těmito vlivy ochránit a oceňujeme, že zástupci Bohemians Praha 1905 naše stanovisko přijali," vysvětluje sportovní ředitel SK Slavia Praha Karol Kisel.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články