Martin Fenin: Takhle se za Slavii hrát nedá! | SK Slavia Praha
Více

Martin Fenin: Takhle se za Slavii hrát nedá!

Slávistům utkání v Příbrami nevyšlo. V obraně dovolili soupeři dva góly, zatímco bránu domácích takřka neohrozili. „Výkon byl opravdu špatný, takhle se za Slavii nedá hrát," varuje útočník Martin Fenin, který nastoupil v základní sestavě.
Samotné utkání se Martinovi Feninovi nekomentovalo lehce. „Utkání se hodnotí velmi těžce. Měli jsme si pohlídat začátek a standardní situace. To se nám nepovedlo. Dopustili jsme se individuálních chyb, to se pak vyhrávat nedá," uvedl sklesle slávistický útočník.

„Byl to špatný výkon. Nic víc k tomu asi nemůžu říct. Zápas se nám nepovedl, musíme zpytovat svědomí. Každý se nad tím musíme zamyslet, nad svým výkonem," nabádá Fenin.

Slavia za poslední rok a půl vyhrála na půdě soupeře pouze jednou. „Výkon byl opravdu špatný, takhle se za Slavii nedá hrát," má jasno Fenin, který přiznal, že ani jeho výkon nebyl dobrý.

„Cítím se stejně jako ostatní velmi špatně. Po takovém zápase. Musíme se všichni zamyslet. I já nad svým výkonem, který nebyl optimální. Musíme s tím do příštího týdne něco dělat," burcuje na konec útočník sešívaných. 

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články