Michael Ngadeu prodloužil smlouvu do června 2020 | SK Slavia Praha
Více

Michael Ngadeu prodloužil smlouvu do června 2020

PRAHA/EDEN ARÉNA – Michael Ngadeu Ngadjui prodloužil v Edenu smlouvu až do června roku 2020.
Po vítězném utkání s Brnem se Michael Ngadeu Ngadjui sešel s vedením fotbalové Slavie a podepsal smlouvu s klubem na další tři roky.

„Mám opravdovou radost, že mi Slavia takovou nabídku dala. Jsem v Praze už rok a půl a troufnu si říct, že máme za sebou povedenou sezonu a že jsme udělali hodně dobrých věcí. Jsem tu spokojený, jsou tu skvělí lidé a Praha je krásné město. Prodloužit smlouvu o rok tak bylo dobré řešení, cítím se tu jako doma a jsem tu blízko své rodině. Můžu jen poděkovat Slavii, za tuhle možnost jí jsem vděčný,“ říká Michael Ngadeu.

Kamerunský obránce přišel do Slavie z rumunského týmu FC Botoșani loni v létě a v Edenu si vybojoval místo v základní sestavě na pozici defenzivního záložníka. V dresu národního mužstva se Ngadeu blýskl na Africkém poháru národů v úvodu roku 2017, kde i díky jeho dvěma brankám získal Kamerun trofej mistra Afriky.

V základní skupině Evropské ligy zajistil sešívaným svou brankou bod za remízu 1:1 v kazašské Astaně. A svým výkonem si řekl o místo v sestavě týdne Evropské ligy podle serveru uefa.com.


Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články