Michal Frydrych prodloužil smlouvu do roku 2021! | SK Slavia Praha
Více

Michal Frydrych prodloužil smlouvu do roku 2021!

Obránce Michal Frydrych prodloužil svůj kontrakt se Slavií. Ten nově vyprší 30. června 2021.

„Jsem za to moc rád. Beru to jako ocenění práce, kterou se snažím pro klub co nejlepépe odvádět. Moc si toho vážím, protože dnes není jednoduché se prosadit v klubu, jakým je Slavia," uvedl k podpisu pravý obránce či stoper Michal Frydrych.

Mistr ligy ze sezony 2016/2017 dosud v sešívaném odehrál 63 ligových zápasů a vstřelil pět gólů. S jakými cíli podepsal novou smlouvu? „Prosadit se co nejvíce do základní sestavy a pomoci klukům na hřišti. A určitě chci, abychom vyhráli další tituly pro Slavii," vysvětluje zadák, který si pochvaluje vstup do nové sezony. 

„Do sezony jsme vstoupili výborně a je vidět, že jako tým rosteme a jdeme nahoru. Jediné mínusy jsou domácí prohra s Jabloncem a vypadnutí s Dynamem Kyjev, i když jsme se s nimi prali statečně. Klukům se daří, takže trenér neměl důvod moc točit sestavou, tak zatím nepřišlo pro mě moc příležitostí, ale to se může brzy změnit," hledí do budoucna Frydrych s optimismem.

A počítá s ním trenér na stoperu nebo na pravém beku, když letos zaskakoval uz na obou pozicích? „Letos už jsem zaskočnil i na stoperu a trenéři dobře vědí, na kterých postech mě můžou využít. Na pravé obraně jsem momentálně častěji, ale nemám problém naskočit i na stoperu. Je to jen plus, když hráč může odehrát zápas na více postech a dostat tak více šancí," zakončil Michal Frydrych.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články