Mikuláš naděloval v Edenu | SK Slavia Praha
Více

Mikuláš naděloval v Edenu

Ačkoliv standardně chodí až 5. prosince, do dětského sektoru na Sinobo Stadium si našel Mikuláš cestu už na nedělním utkání s Karvinou. A spolu s ním i řada doprovodných aktivit pro děti.

Na první prosincové utkání bylo do dětského sektoru nainstalováno vyhřívání, aby bylo v koridoru útulněji. Pro malé slávisty bylo na nedělní odpoledne současně nachystáno v sektoru zdarma speciální občerstvení – chlad mohli zahnat kakaem nebo čajem, dát si čerstvé ovoce, popkorn nebo třeba bábovku a párek v rohlíku.

Hlavní atrakcí byl Mikuláš, který spolu s dvěma čerty a andělem rozdával za odříkané básničky drobné sladkosti a slávistické plakáty. Balónkový Mág pro děti modeloval červenobílé figurky z balonků. Vyfotit se pak mohli u připravené superslávistické fotostěny.

V dětském koutku s fotbalovou brankou se malým nadějím věnoval trenér ze slávistické akademie. U stolků si pak děti mohly malovat, skládat hlavolamy, hrát pexeso nebo napsat dopis Ježíškovi. Kromě sladkých odměn pak za své snažení mohli malí slávisté a malé slávistky získat i poukázky na atrakce v hračkářství Hamleys.

Ti starší si mohli na PlayStationu změřit síly profesionálními hráči FIFY. Dětem se věnovali Štěpán "RIIJK" Sobocki a Martin "kobbycz" Strnad, kteří Slavii reprezentují v rámci Datart e:LIGY. O poločasové přestávce pak dorazili na autogramiádu i hráči A-týmu Lukáš Masopust a Tomáš Holeš.

Na fandění dostaly všechny děti tleskátka v designu Superslavia, v rámci malování na obličej si pak mohly nechat vyzdobit tváře nejen slávistickými motivy. A pokud jim přeci jen k fandění něco scházelo, byl v sektoru také stánek fanshopu.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články