Miroslav Stoch dalším výhercem Přihraj: Král asistencí | SK Slavia Praha
Více

Miroslav Stoch dalším výhercem Přihraj: Král asistencí

Záložník Miroslav Stoch byl před utkáním se Slováckem oceněn jako nejlepší ligový nahrávač uplynulých pěti kol.

Mezi 16. a 20. kolem FORTUNA:LIGY asistoval slovenský reprezentant celkem u tří ligových branek. K tomu přidal 6 přihrávek do gólových šancí, 7 předfinálních přihrávek a celkem 16 pasů do pokutového území. Na příští pětici ligových kol tak bude nosit speciální dres s logem vítěze soutěže na rukávu.

Pořadí Přihraj: Král asistencí se vyhodnocuje po každém pátém kole základní části FORTUNA:LIGY (v nadstavbové části a v baráži o sestup a postup už se nehodnotí). Vítězem se stává vždy ten, kdo má nejvíce gólových asistencí za dané období. V případě rovnosti rozhodují další parametry v následujícím pořadí:

1) Počet gólových asistencí
2) Počet přihrávek do gólové šance
3) Počet předfinálních přihrávek
4) Počet přihrávek do pokutového území
5) Celkový počet přihrávek
6) Počet odehraných minut
7) Počet naběhaných metrů

Stoch je v této sezoně nejlepším ligovým střelcem Slavie s 11 brankami a po 22. kole také nejlepším nahrávačem ligy s osmi asistencemi. Jednu branku přidal i v Evropské lize UEFA, kde přispěl ke klíčové výhře nad Zenitem Petrohrad.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články