Mohamed Tijani odchází na hostování do Teplic | SK Slavia Praha
Více

Mohamed Tijani odchází na hostování do Teplic

Slávistický obránce Mohamed Tijani odchází do Teplic, kde bude hostovat během jarní části letošní sezony.

Čtyřiadvacetiletý obránce Mohamed Tijani, který pochází z Pobřeží Slonoviny, začínal v českém fotbale ve Vyškově, odkud přestoupil do Jihlavy. V polovině sezony 2019/20 přišel do Slavie na hostování. Za sešívané tehdy naskočil do dvou ligových utkání a v létě pak stvrdil svůj trvalý přestup podpisem smlouvy. 

První polovinu minulé sezony strávil na hostování v Liberci, kde odehrál osm zápasů ve FORTUNA:LIZE a pět utkání v Evropské lize. V zimě musel podstoupit operaci předního zkříženého vazu a absolvovat dlouhou rekonvalescenci. Jarní části sezony stráví na hostování v Teplicích, které se momentálně nachází na předposledním místě ligové tabulky, kde načerpá potřebnou herní praxi.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články