NADSTAVBA: Na úvod Hradec, s Plzní o kolo později | SK Slavia Praha
Více

NADSTAVBA: Na úvod Hradec, s Plzní o kolo později

Slávisté výhrou nad Zlínem udrželi první místo v tabulce. Kdy a proti komu odehrají zápasy FORTUNA:LIGA FINÁLE? Čtěte v našem článku.

Nadstavbu zahájí svěřenci Jindřicha Trpišovského a jeho kolegů v neděli 24. dubna v Mladé Boleslavi, kde vyzvou Hradec Králové, šestý tým po základní části. Začátek duelu je naplánován na 19:00.

V neděli 1. května Eden uvidí souboj prvního týmu s druhým, sešívaní přivítají Plzeň, která skončila po základní části bod za červenobílými. Hrát se začne v 19:00. Vzájemné zápasy v základní části skončily domácí výhrou Slavie 2:0 a necelé tři týdny starou remízou 1:1 ze Štruncových sadů.

O týden později slávisté budou v domácím prostředí čelit Slovácku. V rámci 4. kola FORTUNA:LIGA finále pak vycestují ve středu do Ostravy na souboj s Baníkem. Tečku za nadstavbou udělá 303. derby, které se odehraje v Edenu. Na všechny zápasy platí permanentní vstupenky.

Základní část slávisté zakončili se ziskem 73 bodů, 23 utkání vyhráli, tři prohráli a čtyři duely skončily remízou. Se 71 brankami disponovali sešívaní nejlepším útokem v soutěži, 19 obdržených branek je společně s Plzní také řadí na první místo. Nejlepším střelcem je třináctigólový Ondřej Lingr, Ivan Schranz se trefil desetkrát.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Sigma. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články