Na Chelsea budou zavřené sektory 106, 107 a 108 | SK Slavia Praha
Více

Na Chelsea budou zavřené sektory 106, 107 a 108

Slavia dostala trest od UEFA za události v Sinobo Stadium během únorového utkání s Genkem. Peníze za vstupenky budeme vracet v následujích dnech.

Zavření sektorů

Dle znění usnesení trestu budou na čtvrtfinále Evropské ligy UEFA uzavřeny sektory 106, 107 a 108 na Tribuně Sever, a navíc má klub zaplatit pokutu 32 000 €. Žádost o odložení vykonavatelnosti trestu, který nám byl uložen za prohřešky v domácím utkání s Genkem, byla zamítnuta.

Součástí trestu je i povinnost stornovat vstupenky do dotčených sektorů a peníze za ně vydané vrátit. Jelikož je zápas beznadějně vyprodaný, není možné vstupenku kompenzovat jinou vstupenkou.

Vrácení peněz

Fanoušci, kteří mají zakoupené vstupenky do sektorů 106, 107 nebo 108 na utkání nesmí a klub jim bude v následujících dnech vracet peníze. Pakliže jste vstupenky koupili online, budou se peníze vracet taktéž online na bankovní účty, ze kterých byly vstupenky placeny. Pokud jste vstupenky zakoupili na pokladnách Sinobo Stadium, obraťte se prosím na vstupenky@slavia.cz.

Peníze začneme na bankovní účty vracet od 8. dubna a vracet je budeme postupně až do 18. dubna včetně. Prosíme všechny fanoušky, kterých se tento postih týká, aby byli s vrácením vstupného trpěliví. Během výše zmíněného odbobí budou veškeré finance vráceny na příslušné bankovní účty. Pokud by se tomu tak do 19. dubna nestalo, obraťte se následně na vstupenky@slavia.cz. Děkujeme za pochopení.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články