Na Chelsea rozšířené vydání Poločasu | SK Slavia Praha
Více

Na Chelsea rozšířené vydání Poločasu

Čtvrtfinále Evropské ligy je pro Slavii velkou událostí, na kterou se klub připravuje ve všech směrech. Pro fanoušky jsme proto přichystali speciální vydání Poločasu.

Dostat se po devatenácti letech do čtvrtfinále Evropské ligy a ještě se v něm potkat s gigantem světového fotbalu, Chelsea FC. To je speciální zápas, který si zasluhuje i zvláštní vydání zápasového magazínu Poločas.

Na zápas s Chelsea bude mít Poločas místo standardních 36 stran prakticky dvojnásobný rozsah 68 stran. Na nich dostanou fanoušci kompletní informační servis nejen k samotnému utkání, ale i k zápasům v nedávné či dávné minulosti.

Osmičlenný redakční tým se snažil najít nejrůznější zajímavosti a informace nejen k Chelsea jako takové, ale Poločas jsme pojali i jako magazín ve znamení souboje s týmem z kolébky fotbalu, Anglie. Najdete v něm mimo jiné ohlédnutí za posledním čtvrtfinálovým soubojem v evropských pohárech s Leedsem, přehled našich pohárových soubojů proti anglickým týmům, nechybí ani ohlédnutí za úspěšnými osmifinálovými duely se Sevillou včetně zážitků fanoušků a společného plakátu hráčů a fanoušků.

Hlavní rozhovor nemůže patřit nikou jinému než kapitánovi Slavie Milanu Škodovi, který prozradí, jaké pro něj bylo vstřelit dva góly Genku a jaké dětské sny si aktuálně plní.

Pozornost si zaslouží i bohatá historie našeho protivníka, který v Edenu bude hrát už podruhé, největší hvězda soupeře, Eden Hazard, se pak do Edenu vrací už podruhé. Na to, jaké to bylo hrát proti mladičkému Hazardovi v dresu Lille, vzpomíná sešívaný bek David Hubáček. V tradiční rubrice Na koho se zaměřit najdete představení sedmi hráčů, i když nebylo vůbec jednoduché vybrat z hvězdami nabitého kádru pouhých sedm fotbalistů.

Slavii s Chelsea pojí dvě osoby - záložník Miroslav Stoch a bývalý sportovní ředitel Jan Říčka. O tom, jak Miňo vnímal své hvězdné spoluhráče a další detaily z jeho působení v Londýně, se dozvíte v jeho abecedě. Jan Říčka v rozsáhlém rozhovoru mluví o tom, jaké to bylo být pět let skautem jednoho z nejlepších týmů Evropy a jaké zázemí v Chelsea našel po svém příchodu na podzim 2006.

Víte, kde a kdy vznikl termín "robinsonáda"? Pokud ne, tak si nezapomeňte nalistovat stránku historického okénka, kde se dozvíte všechny podrobnosti. Asi vás nepřekvapí, že v celé záležitosti byla angažovaná Slavia.

Skvělou bilanci proti týmům z Anglie mají slávistické mládežnické týmy různých kategorií, kteří svou sílu s anglickými týmy měří jak na domácích, tak i zahraničních turnajích. O svém přestupu v patnácti letech do Liverpoolu se rozpovídal gólman Vítězslav Jaroš, který v sešívaném dresu hrál pět let a nyní chytá za Liverpool v UEFA Youth League.

Poločas bude fanouškům jako vždy k dispozici zdarma u všech vstupů do Sinobo Stadium, nezapomeňte si tedy vyzvednout váš výtisk.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články