Na Olomouc s novým HALFTIMEM | SK Slavia Praha
Více

Na Olomouc s novým HALFTIMEM

Nemáte ještě nové číslo slávistického magazínu HALFTIME? Nebo vám chybí některé z předchozích vydání? Možnost zakoupit je budete mít v rámci středečního ligového utkání proti Olomouci.

Slávisty čeká ve středu 27. října domácí dohrávka 3. kola FORTUNA:LIGY proti Sigmě Olomouc. Před zápasem a během poločasové přestávky si můžete za speciální cenu 80 korun zakoupit slávistický magazín HALFTIME, prodejní stánky budou umístěny v koridorech u vstupů 2 a 4

Kromě posledního čísla, na titulní stránce s hvězdou sešívaných Nicolaem Stanciem, si budou fanoušci moci zakoupit i všechna tři předchozí čísla.

Zápas proti Olomouci začíná ve středu v 19:00.

Co v novém čísle magazínu HALFTIME najdete?

Muž z titulní strany, Nicolae Stanciu, k zisku prestižního doublu v uplynulém ročníku přispěl šestnácti góly, dalších devět spoluhráčům připravil. S rumunským reprezentantem, který v září národní tým poprvé vedl jako kapitán, jsme v obsáhlém rozhovoru probrali přeskupení priorit po narození potomka, život v hlavním městě i hořké pilulky v podobě Ferencvárose a Legie. A také recept, jak zůstat, velkým úspěchům navzdory, stále hladový.

Tetování. Na 170 centimetrů vysoké postavě Nicolae Stancia jich nalezneme desítky. První přišlo v patnácti letech, jméno bratra Rareșe, další přibývala raketovým tempem. Jaké motivy má Nico na svém těle vyobrazené, jak jeho vzezření akceptovala maminka, a co jednotlivé kérky konkrétně znamenají?

Taras Kačaraba povypráví, jaké to bylo vyrůstat v oblasti, kterou zasáhla válka a jaký má ukrajinsko-ruský konflikt dopad na tamní fotbal.

18. června oslavil možná nejstarší fanoušek červenobílých 100. narozeniny. Za Aloisem Štálem jsme osobně vyrazili, zprostředkovali mu setkání s jeho oblíbencem Janem Lálou a zkusili rozklíčovat, jak se stoletá láska ke Slavii zrodila a měnila v průběhu několika dekád.

Michal Frydrych, který na Barceloně při remíze 0:0 otrávil život Lionelu Messimu, se stává jednou z hvězd polské Ekstraklasy, pomáhá Wisle Krakow k získání ztraceného respektu a slávy. Majitel tří mistrovských titulů se Slavií mimo jiné vyprávěl o tom, jaké to je, když vedle vás v kabině sedí prezident klubu - legendární polský záložník Jakub Błaszczykowski.

Také se dozvíte všechny možné podrobnosti a zajímavosti o slávistickém dresu. Vyzpovídali jsme zástupce společnosti Puma, jejíž logo zdobí dres od začátku roku 2019, kdy svěřenci Jindřicha Trpišovského na stadionu Ramón Sánchez Pizjuán v Seville vyběhli do úvodního duele osmifinále Evropské ligy. Úsměvné zkazky spojené s péčí o sešívaný úbor přidá i ikonický kustod a současný průvodce slávistickým muzeem Václav Petrák, který o něj pečoval dlouhých sedmnáct let.

To vše a řada dalších exkluzivních materiálů na vás čeká v novém čísle magazínu HALFTIME.

Objednat nový HALFTIME můžete i ONLINE

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články