Na zápase Ligy mistryň soutěž o vstupenky na Brazílii | SK Slavia Praha
Více

Na zápase Ligy mistryň soutěž o vstupenky na Brazílii

Přijďte příští středu fandit holkám v zápase Ligy mistryň proti Bayernu Mnichov a můžete vyhrát vstupenky na zápas české reprezentace s Brazílií.

Vstupenky

Vstupenky na zápas jsou již v prodeji. Exkluzivně jsme připravili vstup zdarma pro permanentkáře, členy Odboru přátel, Fanklubu a majitele vstupenek na Baník a Sevillu. Lístky na zápas se prodávají v online prodeji Ticketportalu za 100 korun pro dospělé bez možnosti uplatnění dalších slev a za 50 korun pro děti do 15 let. Vstupenky můžete koupit online a nebo na pokladnách v Edenu.

U vstupu stačí vstupenku nebo průkaz člena Odboru přátel/Fanklubu ukázat a budete vpuštěni na stadion. Lístky nejsou na konkrétní sedadlo, ale každý fanoušek si může vybrat volné místo dle svých preferencí na Tribuně Sever a nebo Tribuně Johna Williama Maddena, na které budou otevřeny pouze spodní sektory. Na utkání bude otevřen pouze vstup č. 1.

Soutěž o vstupenky na Brazílii

O poločase rozdáme 30 vstupenek na zápas české reprezentace s Brazílií.  15 fanoušků, kteří přijdou podpořit slávistky proti Bayernu, odměníme po dvou vstupenkách. Jelikož je zápas Česko - Brazílie beznadějně vyprodaný, toto je jedinečná přiležitost, jak se na zápas dostat. Pro výhru stačí přijít na zápas Ligy mistryň mezi Slavií a Bayernem a být o přestávce přítomen na tribunách v Edenu.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články