Náš cíl je jasný, postoupit ze skupiny | SK Slavia Praha
Více

Náš cíl je jasný, postoupit ze skupiny

Na středeční tiskové konferenci před úvodním kolem základní skupiny Konferenční ligy proti bundesligovému Unionu Berlín s novináři hovořil Petr Ševčík. Zmínil cíle Slavie i svůj zdravotní stav.

Loňský vstup do základní skupiny Evropské ligy Slavii nevyšel, prohrála v Beerševě 1:3. Bylo to v kabině téma?
„Musím říct, že jsme si to vůbec nepřipomínali. Je to už rok, hráli jsme venku. Každý zápas chceme vyhrát a s tímto nastavením půjdeme i do čtvrtečního utkání proti Unionu."

Jak se cítíte po zranění, jste připravený odehrát celý zápas?
„Bylo to hodně nepříjemné, vypadnout ze sestavy kvůli zranění. Navíc hned na začátku sezony. Hodně mi ale pomohlo Slovácko, v neděli jsem proti nim odehrál 90 minut. Takže na čtvrtek budu určitě stoprocentně připravený."

Co očekáváte od Konferenční ligy, jaké si kladete cíle?
„Budou to podobné zápasy jako v Evropské lize, náročné proti dobrým soupeřům. Máme ale jednoznačný cíl, postoupit ze základní skupiny do další fáze."

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články