Návrat do tréninkových procesů | SK Slavia Praha
Více

Návrat do tréninkových procesů

Období v mládežnické akademii bez tréninků už také končí. Slávistická mládež se včetně B-týmu vrací do společného tréninkového procesu.

Zatímco se A-tým vrátil společně na tréninková hřiště už před dvěma týdny, hráči v mládežnické akademii se stále připravovali individuálně.

Dlouhé období bez společného trénování už ovšem končí a život v akademii se tak opět rozeběhne, i když v omezeném režimu. „Stejně jako A-tým, budou i ostatní týmy samozřejmě dodržovat veškerá vládní nařízení a zároveň se budou řídit manuálem a doporučením od LFA a FAČR,“ dodává tiskový mluvčí Michal Býček.

Obnovení tréninkového procesu:

B-týmpondělí 4. května
U19 - U12pondělí 4. května
U11 - U6pondělí 11. května

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články