Největším cílem je vyhrát i poslední utkání, hlásí Beránek | SK Slavia Praha
Více

Největším cílem je vyhrát i poslední utkání, hlásí Beránek

HRADEC KRÁLOVÉ - Slavia v předposledním kole získala díky výhře v Hradci tři body. „V obou poločasech jsme kontrolovali vývoj utkání a byli jsme lepším týmem,“ těšilo Miroslava Beránka vítězství sešívaných, i když by si představoval více vstřelených branek, aby mohl jeho tým dohrávat zápasy v klidu.
Slavia zvítězila v Hradci Králové 1:0 a trenér Miroslav Beránek považoval vítězství za zasloužené. „V obou poločasech jsme kontrolovali vývoj utkání a byli jsme lepším týmem. První branku jsme dali ještě v první půli, kde jsme si ale zbytečně nepohlídali ofsajd,“ okomentoval Vukadinovičovu trefu po Deliho přihrávce do ofsajdu trenér.

Do druhé pětačtyřicetiminutovky tak šli sešívaní s jasným cílem. „Branku jsme konečně dali v 52. minutě, ale měli jsme tam ještě více příležitostí, které jsme mohli proměnit a potvrdit tak výsledek. Takhle jsme nechali Hradec ve hře až do samého závěru utkání,“ netěšilo kouče Slavie.

Střelec jediné branky Milan Škoda svádí souboj o ligového krále střelců, ale pro tým jsou stále prioritou tři body. „Naším největším cílem je vyhrát poslední utkání se Slováckem. Milan ukazuje celou sezonu, že góly dávat umí, takže věřím, že příležitosti přijdou a že je promění. Zda to bude stačit na zisk koruny, tak to nevím,“ okomentoval produktivitu svého nejlepšího útočníka trenér Beránek.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články