Někteří hráči mají skvělou příležitost ukázat, co v nich je | SK Slavia Praha
Více

Někteří hráči mají skvělou příležitost ukázat, co v nich je

Sešívaní nastoupí do třetího utkání Evropské ligy oslabeni o několik klíčových hráčů. „Trenér nás nesmírně motivuje,“ říká Ibrahim Traoré před čtvrtečním střetnutím s francouzskýn Nice.

Jak vnímáte současnou situaci v kádru, který kvůli několika pozitivním testům nastoupí do utkání proti Nice bez několika klíčových hráčů?
„Je to složitá situace. Ztratili jsme několik hráčů, přišli jsme o oba kapitány. Uvidíme, jak bude nakonec vypadat základní jedenáctka. Je složité přijít o tolik hráčů v předvečer tak velkého zápasu, navíc s tak skvělým soupeřem, jako je Nice. Trenér nás ale nemírně motivuje, pilně trénujeme a pro některé, zejména mladé hráče je to skvělá příležitost ukázat, co v nich je, protože normálně se na hřiště nedostanou tak často.“

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články