Nenechte si ujít poslední zápas Karola Kisela. Lístky na Liberec v prodeji! | SK Slavia Praha
Více

Nenechte si ujít poslední zápas Karola Kisela. Lístky na Liberec v prodeji!

PRAHA/EDEN - Nenechte si ujít poslední zápas podzimní části sezony, který bude zároveň rozlučkou kapitána Karola Kisela! Vstupenky na souboj Slavie s Libercem jsou v prodeji v předprodeji i přes internet!
Zápas 16. kola Gambrinus ligy mezi Slavií a Slovanem Liberec se odehraje v pondělí 2. prosince od 18 hodin v Synot Tip Areně v Edenu. Vstupenky můžete zakoupit na pokladnách stadionu u vchodu č. 4 v otevírací době předprodeje nebo přes internet v síti Ticketportal.


Sešívaní mají Liberci co oplácet, v prvním zápase této sezony prohráli U Nisy 1:2, branku Slavie tehdy nevstřelil nikdo jiný, než Karol Kisel. Kapitán Slavie se trefil i v jarním utkání, které doma Slavia vyhrála 3:1, a svou trefu tehdy věnoval svému právě narozenému synovi Kaiovi. Právě utkání s Libercem, ve kterém navíc šestatřicetiletý záložník v minulosti působil, tak bude více než symbolickou rozlučkou Karola Kisela s hráčskou kariérou.

Vstupenky na pondělní utkání můžete koupit i na pokladnách Synot Tip Areny v Edenu (pokladny u vstupu č. 4 - směrem k železniční trati). Cena jednorázových vstupenek začíná na 160 korunách, studenti a osoby nad 60 let mohou využít slevu 20 %, členové Fanklubu a Odboru přátel 15 %. Pro fanoušky s dětmi je k dispozici rovněž zvýhodněné rodinné vstupné do sektoru Rodiče a děti. Kompletní ceník vstupenek najdete zde.

Otevírací doba pokladen:

(pokladny u vstupu číslo 4 směrem k železniční trati)

PO12 - 17:30
ÚT12 - 17:30
ST13 - 19
ČT12 - 17:30
9 - 16
v den zápasuod 12:00

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články