Nexen Tire partnerem Slavie | SK Slavia Praha
Více

Nexen Tire partnerem Slavie

Nexen Tire, jeden z předních světových výrobců pneumatik, se zařadil mezi klubové partnery. Slavnostní podepsání smlouvy proběhlo v Edenu ve středu 15. září.

Den před vítězným utkáním s Unionem Berlín přivítali sešívaní zástupce nového partnera klubu společnosti Nexen. Pozvání přijali John Bosco Kim, prezident společnosti Nexen Tire Europe, a Eunsock Lee, ředitel pražské pobočky společnosti. Po slavnostním podepsání smlouvy absolvovali hosté za doprovodu předsedy představenstva Jaroslava Tvrdíka a klubové legendy Vladimíra Šmicera také prohlídku stadionu.

„Jsme velmi rádi, že můžeme uzavřít oboustranně výhodné partnerství s klubem SK Slavia Praha,“ říká John Bosco Kim, prezident společnosti Nexen Tire Europe. „Dlouhodobá špičková výkonnost týmu a nejvyšší ambice jsou v souladu s tím, jak navrhujeme a vyrábíme naše pneumatiky pro osobní vozy. Těšíme se na plodnou spolupráci a společné úspěchy na hřišti i mimo něj.“

„Když jsme přišli do Slavie, chtěli jsme vybudovat klub, který stojí na partnerství se silnými globálními značkami jako je eToro, Puma nebo právě Nexen. Jsme hrdí, že se součástí slávistické rodiny stává další významná společnost a pevně věříme, že spojení Slavie a Nexenu přinese oběma stranám spoustu radosti na hřišti i mimo něj,“ dodává předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík.

Slavia se tak přidala do rodiny klubů, které jihokorejský výrobce pneumatik sponzoruje. V roce 2015 Nexen Tire zahájil partnerství s Manchesterem City a o dva roky později se stal jeho takzvaným „sleeve partnerem“ a má své logo na rukávech dresů. Mezi další významné partnery patří bundesligový Eintracht Frankfurt nebo italský gigant AC Milán.

Obě strany navíc plánují v průběhu sezony realizaci CSR aktivit, v rámci nichž Nexen Tire svými produkty podpoří partnery SK Slavia Praha v neziskovém sektoru, plus akce pro fanoušky klubu.

O společnosti Nexen Tire

Jihokorejská společnost, založená v roce 1942, je světovým výrobcem pneumatik se sídlem v Jižní Koreji. Společnost patří mezi nejrychleji rostoucí výrobce pneumatik na světě. Je aktivní v přibližně 150 zemích po celém světě a má čtyři výrobní závody – dva v Koreji (Yangsan a Changnyeong), jeden v Číně (Čching-tao) a čtvrtý závod u Žatce v České republice, který spustil provoz v roce 2019. Společnost Nexen Tire vyrábí pneumatiky s vyspělou technologií a špičkovým designem pro osobní vozidla, SUV a lehké nákladní automobily. Společnost dodává své výrobky jako originální díly pro řadu světových výrobců automobilů. V roce 2014 společnost jako první výrobce pneumatik na světě získala čtyři nejprestižnější ceny za design. Více informací naleznete na webu http://www.nexentire.com/cz/.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články