Nezapomenutelných osm let, říká legenda | SK Slavia Praha
Více

Nezapomenutelných osm let, říká legenda

Kanonýr a kapitán Milan Škoda opouští po osmi letech Slavii. „Kdyby to šlo, předstoupím osobně před každého fanouška a poděkuji mu," vzkazuje sešívaným příznivcům.

Milan Škoda, novodobá legenda sešívaných, přestoupil do tureckého Rizesporu. „Pro mě to bylo nezapomenutelných osm let, když si vzpomenu na to, jak jsme spolu slavili góly, ta vášeň, která tam byla, neskutečné. Fanouškům za to chci strašně strašně moc poděkovat, moc si toho vážím,” říká autor 89 branek v červenobílém dresu.

„Kdyby to bylo možné, předstoupím osobně před každého fanouška a poděkuji každému za to, jak mě ve Slavii přijali. Za to, jak jste se ke mně celou dobu chovali, a za to, jak mě podporovali,” vzkazuje odcházející legenda příznivcům sešívaných. Přeji Slavii mnoho úspěchů. Važte si toho, kde teď Slavia je,” dodává.

Zapomenout Milan Škoda samozřejmě nemohl ani vedení klubu, trenéry a své spoluhráče. „Chtěl bych poděkovat i celému vedení v čele s panem Tvrdíkem, celému realizačnímu týmu a v neposlední řadě i všem svým spoluhráčům. Všem vám za vše děkuji, mějte se krásně, hlavně ať jste všichni zdraví. Mám vás rád a doufám, že ještě někdy dostanu šanci se do Slavie vrátit, protože věřím, že show must go on,” uzavírá novodobá ikona Slavie.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články