Nové PUMA dresy pro sezonu 2020/21 | SK Slavia Praha
Více

Nové PUMA dresy pro sezonu 2020/21

Sešívaní představili nové sady dresů od PUMA pro sezonu 2020/21. Naše město!

Sešívaní ve spolupráci s PUMA představili novou domácí a venkovní sadu dresů pro sezonu 2020/21, která jasně dávají najevo, kdo je vládcem Prahy!

Tohle je naše město. Tady žijeme vášní pro hru i fanatickou vírou ke klubovým barvám. Po generace plníme tribuny i ulice naší radostí i smutkem. Tohle místo je prostoupeno naší pýchou i bolestí. Slavia je jedním ze symbolů města, je propojená s jeho historií. Na nových a unikátních dresech teď můžeme vyjádřit hrdost na naše město a vzdát mu zasloužený hold. NAŠE MĚSTO, NAŠE HISTORIE!

Naše město

„Praha a Slavie jsou od okamžiku jejího vzniku v roce 1892 pevně spojené. Spolu se Slavií jsme proto hledali symbol Prahy, který by se odpovídajícím způsobem vyrovnal významu i historii Slavie. Naše volba padla na nejstarší fungující orloj na světě, a to i proto, že jeho zvěrokruhy také symbolicky umisťují na tento dres všechny fanoušky Slavie. Pevně věříme, že hráči v těchto dresech zopakují úspěchy minulé sezóny a těšíme se na další rozvoj naší spolupráce,“ říká  o nových dresech Jan Sochor, generální ředitel Puma Eastern Europe.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články