Nový HALFTIME! Příběhy zlatého hattricku a mnoho dalšího | SK Slavia Praha
Více

Nový HALFTIME! Příběhy zlatého hattricku a mnoho dalšího

Ve čtvrtek 15. července vychází třetí číslo slávistického magazínu HALFTIME! A i tentokrát vás čeká nesmírně zajímavé čtení.

Výjimečná sezona 2020/21, která skončila ziskem prestižního "double" a po 78 letech zajistila Slavii zisk mistrovského hattricku, zrodila nové hrdiny. Třeba Lukáše Provoda... Nejlepší hráč ligového ročníku nás pozval k sobě domů, vyprávěl o svých začátcích, vášni pro hru na klavír i zničujícím zranění, které ho připravilo o účast na EURU. A také ukázal hřiště, které mu na zahradě zřídili rodiče a kam celá vesnice chodila hrát fotbal.

Zlatý mistrovský hattrick jsme zasadili do historického kontextu, sepsali jsme pohádkový příběh o jednom derby a poprosili Stanislava Tecla, jednoho z nejdéle sloužících slávistů, aby nám představil obyvatele mistrovské kabiny. Rozklíčovali jsme také, kam a z jakých pozic pálí Jan Kuchta, nejlepší střelec FORTUNA:LIGY za sezonu 2020/21.

Jak se zrodil přestup Alexandera Baha a jak Slavia po Evropě hledá možné zahraniční posily? Vezmeme vás za oponu odvětví, o kterém se nemluví. Do zákulisí sešívaného skautingu a datové analýzy, která při mapování nových hráčů hraje důležitou roli.

Milan Škoda, legendární útočník a bývalý kapitán, prozradí, jak ho zocelilo turecké angažmá.

To vše a řada dalších exkluzivních materiálů na vás čeká v novém čísle magazínu HALFTIME. V prodeji od 15. července, seznam prodejních míst zde.

Aktuálně

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

Další články