O postup do čtvrtfinále turnaje Al Abtal v Polsku | SK Slavia Praha
Více

O postup do čtvrtfinále turnaje Al Abtal v Polsku

Slávističtí dorostenci odcestovali k utkání v rámci turnaje Al Abtal do Polska. Poslední zápas ve skupině rozhodne o postupu.

Sešívaný výběr do devatenácti let odcestoval k poslednímu utkání ve skupině na turnaji Al Abtal. Ve středu 6. dubna od 11:00 se slávisté utkají ve Varšavě s výběrem do devatenácti let varšavské Legie. Pokud slávisté s Legií Varšava uspějí, postoupí v turnaji do čtvrtfinále.

Slávisté na turnaji odehráli už čtyři zápasy. Proti arabskému výběru White Future Falcons sešívaní vyhráli vysoko 5:1, ve druhém utkání s dánským Midtjyllandem remizovali 1:1 a stejným výsledkem skončil také zápas s ukrajinským Šachtarem Doněck. Poslední utkání odehráli sešívaní na turnaji 16. února proti Green Future Falcons, zápas skončil bezbrankovou remízou.

Slávistický výběr do utkání povede realizační tým pod vedením Milana Černého.

Utkání se v přímém přenosu nevysílá.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články