ONLINE: Červenobílí hrají ve Zlíne | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Červenobílí hrají ve Zlíne

Předposledním kolem základní části pokračuje domácí FORTUNA:LIGA. Sešívaní bojují o další ligové body ve Zlíně.

Trenér Jindřich Trpišovský nemůže dnes využít služeb dlouhodobě zraněných Jakuba Hromady a Standy Tecla. Kvůli zdravotním problémům chybí také Vladimír Coufal, Petr Ševčík a Jaromír Zmrhal, po čtvrté kartě si disciplinární trest odpykává Michal Frydrych.

Branku hájí opět Ondřej Kolář. Na pravý okraj obrany se přesunul Jan Bořil, vlevo místo něj naskočí Jaroslav Zelený. Ve stoperské dvojici se vedle Ondřeje Kúdely představí Michael Ngadeu.

Po boku Tomáše Součka hraje ve středu záložní řady Ibrahim Traoré, který do Slavie zamířil právě ze Zlína. Před nimi pak operuje trojice Alex Baluta - Josef Hušbauer - Miroslav Stoch.

V útoku naskočí s kapitánskou páskou Milan Škoda.

Sestava: Kolář - Bořil, Kúdela, Ngadeu, Zelený - Souček, Traoré - Baluta, Hušbauer, Stoch - Škoda
Náhradníci: Kovář - Olayinka, van Buren, Deli, Masopust, Vlček, Král

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS NAJDETE ZDE:

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články