ONLINE: Finále poháru je tu! | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Finále poháru je tu!

Slavia se od 20:15 utká v Mladé Boleslavi o domácí pohár s Jabloncem. Na hrotu sešívané ofenzivy začíná opět Stanislav Tecl.

Na podzim řádil v útoku Jablonce, na jaro se vrátil z hostování zpět do Edenu a dnes nastoupí Stanislav Tecl stejně jako proti Plzni na hrotu už od první minuty. Podporovat ho bude záložní řada, která má téměř stejné sloužení jako v sobotním utkání. Vrací se do ní Tomáše Souček, kterého proti Plzni do hry nepustil karetní trest.Stejná zůstává i obranná čtveřice a Ondřej Kolář mezi tyčemi.

Zranění do utkání nepustí dlouhodobé marody Mešanoviče a van Burena, stále nemůže nastoupit Ruslan Mingazov, zranění ze zápasu se Slováckem do hry nepustí Simona Deliho a zranění z tréninku před Plzní pak Floa.

Základní sestava: Kolář – Frydrych, Jugas, Ngadeu, Bořil – Souček – Stoch, Hušbauer, Sýkora, Zmrhal – Tecl

Lavička: Kovář, Danny, Kúdela, Škoda, Hromada, Necid, Pokorný

Sledujte online reportáž z utkání na slavia.cz

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články