ONLINE: Hajduk Split hostem v Edenu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Hajduk Split hostem v Edenu

PRAHA/EDEN - V 19 hodin startuje přátelský zápas Slavie s Hajdukem Split. Pokud se do Edenu nemůžete dostat osobně, sledujte online reportáž na slavia.cz.
Přátelským zápasem vrcholí oslavy 50. výročí založení Odboru přátel Slavie - nejstarší fanouškovské organizace v Česku. Pozvánku přijal Hajduk Split, který je se Slavií spojen od samého začátku. V roce 1911 byl klub založen chorvatskými studenty v Praze. A pomocnou ruku tehdy podali právě členové SK Slavia.

V Edenu probíhá celé odpoledne doprovodný program. U OC Eden je postavená fanzóna s občerstvením a fanshopem, na pódiu probíhají koncerty. Na stadionu se očekává i několik set fanoušků chorvatského týmu.

Slavia nastoupí v této sestavě: Rakovan - Dostál, Dobrotka (C), Kodr, Fialka - Gecov, Hrubý - Prošek, Boudjemaa, Petr - Diop.
Náhradníci: Soukup, Salašovič, Zmrhal, Bejbl, Mysliveček, Fotr, Piták.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články