ONLINE: Kisel se loučí, Slavia hraje s Libercem | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Kisel se loučí, Slavia hraje s Libercem

EDEN/SYNOT TIP ARENA - Slávisté dnes od 18:00 hrají svůj poslední podzimní zápas. V utkání s Libercem se navíc s profesionální kariérou loučí kapitán Karol Kisel.
Sešívaní jsou aktuálně v tabulce na posledním místě. V případě výhry by se ale posunuli na 11. pozici, takže cíl do dnešního zápasu je jasný. 

Sešívaní se v roce 2013 utkali s Libercem už dvakrát. Na jaře porazila Slavia Slovan 3:1, tehdy Karol Kisel oslavil narození svého syna Kaie. Ve 2. kole letošního ročníku Gambrinus ligy jsme na severu Čech prohráli 1:2. Gól kapitána Kisela z první půle nestačil.

Dnes se do základní sestavy se vrací stoper Martin Dobrotka. Ondřej Petrák se tak místo Marcela Gecova postaví do záložní formace. Na levém křídle bude nově operovat Jaromír Zmrhal, z pravé strany bude hrát Milan Nitrianský. 

Sestava Slavie: Rakovan - Dostál, Škoda, Dobrotka, Neves - Lička, Petrák - Nitrianský, Kisel, Zmrhal - Juhar.

Lavička náhradníku: Černý - Kolařík, Prošek, Koreš, Čonka, Gecov, Škutka



Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

Douděra 2028: Rodina i domov. Jsem tu šťastný

16. 4. 2024
David Douděra prodloužil se Slavií smlouvu do 30. června 2028. V rozhovoru okomentoval bezprostřední dojmy, prozradil, který okamžik považuje v červenobílých barvách za svůj zatím nejsilnější, nastínil plány nejen do konce sezony.

Další články