ONLINE: Od 14:00 proti Aarhus GF | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 14:00 proti Aarhus GF

Na úvod herního soustředění v portugalském Algarve se sešívaní s rámci Atlantic Cupu utkají s dánským celkem Aarhus GF.

Prvním soupeřem sešívaných bude v rámci přípravného zimního turnaje Atlantic Cup dánský Aarhus GF. K dispozici jsou trenéru Jindřichu Trpišovskému proti pětinásobnému dánskému mistrovi kromě posil také mladíci Lukáš Červ a Daniel Kosek, nebo navrátilec z hostování Petar Musa. V nominaci na zápas pak chybí João Felipe, Jakub Křišťan a Júsuf Hilál, které trápí zdravotní potíže. Při rozcvičce se zranil i Ondřej Kolář, a tak ho v brance na poslední chvíli nahradil Přemysl Kovář.

Utkání vysílá v přímém přenosu Nova Sport 1. Studio začíná v 13:55.

Sestava: Přemysl Kovář – Vladimír Coufal, Ondřej Kúdela, Michal Frydrych, Tomáš Holeš – Petr Ševčík, Ibrahim Traoré – Lukáš Masopust, Nicolae Stanciu, Peter Olayinka – Stanislav Tecl

Náhradníci: Jakub Markovič, Jan Sirotník – Jaroslav Zelený, Patrik Hellebrand, Adam Toula, Lukáš Provod, Jan Bořil, Oscar Dorley, Petar Musa, Ladislav Takács, Lukáš Červ, Daniel Kosek

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS UTKÁNÍ SLEDUJTE ZDE

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články