ONLINE: Od 15:00 v Edenu proti Teplicím | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 15:00 v Edenu proti Teplicím

Sešívaní o první adventní neděli hostí od 15:00 v Edenu poslední Teplice. Na hrotu začíná Kuchta, na pravém kraji obrany nastupuje Lukáš Masopust.

Oproti utkání s Feyenoordem udělal trenér Jindřich Trpišovský dvě změny v sestavě. Na hrotu nastupuje Jan Kuchta, který hraje místo Alexandera Baha, ten je otřesený a do dnešního zápasu nezasáhne, na pravém kraji obrany hraje Lukáš Masopust. Ve středu hřiště začíná Jakub Hromada, který nahradil ve formě hrajícího Lingra.

Kromě zmíněného Alexandera Baha a dlouhodobě zraněných Davida Hovorky a Lukáše Provoda chybí ze zdravotních důvodů i Ondřej Kúdela, Stanislav Tecl, Ladislav Takács, Petr Ševčík Jan Bořil.

Utkání začíná v 15:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport.

Sestava: Mandous – Masopust, Ousou, Kačaraba, Oscar – Holeš, Hromada – Schranz, Stanciu, Olayinka – Kuchta
Lavička: Kolář, Plavšić, Samek, Madsen, Krmenčík, Traoré, Lingr

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články