ONLINE: Od 16:00 derby na Spartě | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 16:00 derby na Spartě

Slávistky čeká poslední ligové derby sezony, kde se budou snažit navázat na svoji neporazitelnost v letošní sezoně! Utkání můžete sledovat živě od 16:00!

Trenér Michal Kolomazník posílá stejnou sestavu jako do domácího derby, kde naše fotbalistky zvítězily 4:0! V bráně začíná jednička týmu Olívie Lukášová. V obraně hrají Simona Necidová, Diana Bartovičová, Denisa Veselá a Gabriela Šlajsová. Defenzívu obstará Tereza Krejčiříková, před ní bude operovat Martina Šurnovská a Tereza Szewieczková. Na stranách nastoupí Franny Černá a střelkyně rozhodující branky z minulého derby Kristin Haugstad. Na hrotu poprvé v základní sestavě posila Roksolana Kravčuk.

Duel začíná ve 14:00 a můžete také sledovat živě v našem přímém přenosu.

Sestava: Lukášová, Veselá, Šlajsová, Necidová, Bartovičová, Černá, Krejčiříková, Šurnovská, Haugstad, Szewieczková, Kravčuk

Lavička: Sladká, Lamti, Kožárová, Divišová, Bendová, Lamti

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články