ONLINE: Od 16:00 venku proti Budějovicím | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 16:00 venku proti Budějovicím

Od 16:00 hrají slávisté na Střeleckém ostrově proti Českým Budějovicím. Na hrotu hraje Krmenčík, ve středu zálohy Samek.

Oproti čtvrtečním zápasu v Izraeli zůstala obrana beze změn, ve středu zálohy začíná vedle kapitána Ibrahima Traorého sedmnáctiletý Daniel Samek.

Z krajů hrozí nigerijská dvojka Olayinka - Ekpai. Na hrotu hraje Michael Krmenčík, kterého z pozice desítky podporuje Ivan Schranz.

Na lavičce jsou po zranění připraveni Petr Ševčík, Lukáš Masopust i Jakub Hromada, který musel odstoupit z utkání s Libercem. Do utkání můžou z lavičky naskočit i Kuchta, Lingr nebo Plavšić. Ondřejovi Kolářovi kryje záda Aleš Mandous.

Kromě dlouhodobě zraněných Hovorky a Provoda chybí ze zdravotních důvodů Ondřej Kúdela, Tomáš Holeš, Jan Bořil, Laco Takács a Stanislav Tecl. Nico Stanciu chybí kvůli zdravotnímu problému ze čtvrtečního zápasu.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále Al Abtal domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články