ONLINE: Od 17:00 domácí 295. derby | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 17:00 domácí 295. derby

Od 17:00 přivítají sešívaní v rámci 295. derby v Edenu Spartu. Po nemoci se do základní sestavy vrací Jan Bořil i Petr Ševčík.

V rámci 24. kola FORTUNA:LIGY čeká sešívané 295. derby pražských „S“, ve kterém budou chtít jak udržet náskok na čele, tak i prodloužit sérii neporazitelnosti proti odvěkému rivalovi, která trvá už dlouhých devět zápasů.

Pro domácí utkání se Spartou se Jindřichu Trpišovskému uzdravilo hned několik klíčových hráčů, kteří v minulých kolech nemohli nastoupit. Trenérovi je po zranění ze zimního soustředění už k dispozici Ladislav Takács, který se představí ve stoperské dvojici po boku Ondřeje Kúdely. Po nemoci se do základní sestavy vrací také Jan Bořil s Petrem Ševčíkem. Zdravotní problémy tak kromě dlouhodobě indisponovaného Davida Hovorky nedovolí do utkání zasáhnout jenom Davidu Zimovi, kterého rovněž trápí zdravotní potíže.

Utkání vysílá v přímém přenosu O2 TV Sport. Studio začíná už v 16:15.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste osobně v Edenu, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články