ONLINE: Od 17:00 generálka proti Žižkovu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 17:00 generálka proti Žižkovu

Od 17:00 odehrají sešívaní na Střížkově generálku před ligou proti Viktorii Žižkov. Zápas vysílá živě Slavia TV.

Sešívaní odehrají své poslední přípravné utkání na ligovou sezonu od 17:00 na Střížkově proti fotbalistům Viktorie Žižkov. Do hry nezasáhne Milan Škoda, který nabírá tréninkové manko po viróze, která ho skolila na začátku přípravy.

Od úvodních minut se mezi tyče postaví Přemysl Kovář a o jeho bezpečnost se bude starat obrana se složení Vladimír Coufal, Ondřej Kúdela, David Hovorka a Jan Bořil. Roli defenzivního štítu se zhostí tradičně Tomáš Souček na středu zálohy podporovaný Josef Hušbauerem a Ibrahimem Traorém. Na krajích bude operovat Lukáš Masopust a Jaromír Zmhral, v útoku pak osamocený Mick van Buren.

Sestava pro 1. poločas: Kovář – Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil – Souček – Masopust, Hušbauer, Traoré, Zmrhal – van Buren

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS NAJDETE ZDE

Utkání můžete sledovat v přímém přenosu na Slavia TV!

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články