ONLINE: Od 18:00 o Česko-slovenský superpohár v Trnavě | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:00 o Česko-slovenský superpohár v Trnavě

Slavia se pokusí od 18:00 získat v Trnavě Česko-slovenský superpohár. Utkání odvysílá ČT Sport.

Slavia se s herním kempem rozloučí soubojem proti s Trnavě, která ji přivítá na svém domácím hřišti. Nejedná se však o ledajaký přátelský zápas. Česko-slovenský superpohár navazuje na dlouholetou tradici československých fotbalových soubojů a účastní se ho držitelé pohárů obou zemí. Vítěz utkání tak může odejít nejen s pocitem dobře odvedené práce, ale také se zajímavou trofejí.

Kromě Milana Škody, který doléčuje virózu, jež ho postihla na začátku soustředění, se nemůže Jindřich Trpišovský spolehnout na další trojici hráčů. Tomáše Holeše do hry nepustí drobný zdravotní problém a Stanislav Tecl zůstal mimo nominaci z preventivních důvodů. Utkání se také nezúčastní Michal Frydrych, což ho ovšem zcela jistě nemusí mrzet. Narychlo totiž v očekávání potomka odcestoval zpět do Prahy.

Od úvodních minut tak nastoupí tým se slávistickou brankářskou jedničkou Ondřejem Kolářem. Bezpečnost jeho branky bude zajišťovat obrana ve složení Vladimír Coufal, Ondřej Kúdela, David Hovorka a Jan Bořil. Pozici defenzivních štítů obstará Tomáš Souček společně s Alexem Králem. Na křídlech budou operovat Lukáš Masopust a Jaromír Zmrhal. Mezi se ně pak postaví Petr Ševčík. Na hrot útoku pak vyběhne Mick van Buren.

Sestava: Kolář – Coufal, Kúdela, Deli, Bořil – Král, Souček – Masopust, Ševčík, Zmrhal – van Buren
Náhraníci: Kovář, Deli, Zelený, Traoré, Hromada, Hušbauer, Baluta, Olayinka, Júsuf

Utkání můžete sledovat živě na ČT Sport. Studio startuje v 17:55.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS NAJDETE ZDE

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články