ONLINE: Od 18:00 první kolo proti Zlínu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:00 první kolo proti Zlínu

V pondělí v podvečer nastoupí slávisté ke svému prvnímu zápasu nové sezony FORTUNA:LIGY, soupeřem jim bude domácí Fastav Zlín.

Do utkání na hřišti ševců kvůli drobným zdravotním problémům nezasáhnou obránce Michal Frydrych a záložník Lukáš Masopust, připravena na ostré utkání ještě není ani dvojice Stanislav Tecl a Jakub Hromada. Útočníka Milana Škodu a záložníka Nicolae Stanciua nepustí do zápasu kondiční manko.

V bráně Slavie nastoupí tradiční jednička Ondřej Kolář, obrana vyběhne na trávník ve složení Vladimír Coufal, Ondřej Kúdela, David Hovorka a Jan Bořil. Uprostřed zálohy se o distribuci míčů bude starat trojice Tomáš Souček, Ibrahim Traoré a Josef Hušbauer, útočné snažení pak obstará trio Peter Olayinka, Jaromír Zmrhal a Mick van Buren.

Přímý přenos zápasu můžete sledovat na O2 TV Sport.

Sestava: Kolář – Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil – Souček – Olayinka, Hušbauer, Traoré, Zmrhal – van Buren

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS NAJDETE ZDE

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články