ONLINE: Od 18:30 o titul s Bohemians | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:30 o titul s Bohemians

Slavia může v zápase v Ďolíčku proti Bohemians získat už několik kol před koncem ligový titul!

Jakou sestavu trenér Jindřich Trpišovský vyšle do vršovického derby? Slávisté nastupují tentokrát se čtyřmi obránci. Do obrany se vrací uzdravený Simon Deli. Spolu s ním nastoupí v defenzivě také Lukáš Masopust, Ondřej Kúdela a Jan Bořil, který si za Slavii připíše už svůj 200. soutěžní start! Pozice defenzivních štítů zastanou Tomáš Holeš s Jakubem Hromadou. Útočnou záložní trojici tvoří Petr Ševčík, Nicolae Stanciu a Oscar Dorley. V útoku začne Stanislav Tecl.

Ze zdravotních důvodů nejsou k dispozici David Hovorka, Alexander Bah, Ondřej Lingr, Peter Olayinka a Abdallah Sima. Na poslední chvíli kvůli viróze nenastoupí ani Lukáš Provod. Kvůli nasbíraným žlutým kartám do hry nezasáhne Taras Kačaraba.

Utkání začíná v 18:30 a přímý přenos vysílá O2 TV.

Sestava: Kolář – Masopust, Kúdela, Deli, Bořil – Holeš, Hromada – Ševčík, Stanciu, Oscar – Tecl

Lavička: Kovář, Zima, van Buren, Kuchta, Beran, Traoré, Júsuf

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články