ONLINE: Od 18:30 odveta Ligy mistryň | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:30 odveta Ligy mistryň

Fotbalistky Slavie čeká od 18:30 odveta Ligy mistryň proti londýnskému Arsenalu. Utkání můžete sledovat na Slavia TV.

Slávistky čeká po venkovní prohře 4:0 těžká odveta na stadionu v Edenu, kde se poperou o postup do další fáze Ligy mistryň. Zápas můžete sledovat přímo na Slavia TV.

Trenér Michal Kolomazník posílá do odvetného utkání stejnou sestavu jako do úvodního zápasu na půdě Arsenalu. Do branky se postaví Olívie Lukášová, obranu si bude řídit sehraná dvojice Simona Necidová s kapitánkou Dianou Bartovičovou. Na stranách obrany budou hrát Gabriela Šlajsová a Michaela Khýrová. 

O defenzivní úkoly se dnes postará zkušená Veronika Pincová s Terezou Krejčiříkovou a doplňovat útok ze středu zálohy bude Martina Šurnovská. Kraje zálohy zůstávají stejné jako v předchozích zápasech ve složení Chirine Lamti a Franny Černá. Na hrotu útoku bude operovat střelkyně Tereza Kožárová. 

Sestava: Lukášová, Necidová, Bartovičová, Pincová, Khýrová, Šlajsová, Lamti, Krejčiříková, Šurnovská, Kožárová, Černá

Lavička: Sladká, Fuchsová, Bendová, Szewieczková, Růžičková, Divišová, Veselá, Huvarová

Aktuálně

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Další články