ONLINE: Od 18:30 v Edenu proti Spartě | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:30 v Edenu proti Spartě

Sešívaní po čtvrteční remíze s Arsenalem v Evropské lize hrají v neděli od 18:30 v Edenu 298. derby se Spartou.

Svěřenci Jindřicha Trpišovského nastoupí do 298. derby s několika změnami v sestavě oproti čtvrtfinále Evropské ligy s Arsenalem. 

V brance bude Ondřej Kolář, na pravé straně obrany začne Lukáš Masopust. Ve středu nastoupí Taras Kačaraba s Davidem Zimou a vlevo Jan Bořil. Pozici defenzivního štítu zaujme Tomáš Holeš. V záložní čtveřici hrají Oscar, Nicolae Stanciu, Lukáš Provod a Ondřej Lingr. Na hrotu nastoupí Jan Kuchta.

Zdravotní potíže nepustí do utkání Davida Hovorku, Ondřeje Kúdelu, Abdallaha Simu, Petera Olayinku a Simona Deliho. Po karetním trestu do utkání nezasáhne ani brankář Matyáš Vágner.

V přímém přenosu utkání odvysílá stanice O2 TV Sport, studio startuje v 17:45.

Sestava: Kolář – Masopust, Kačaraba, Zima, Bořil – Holeš – Oscar, Stanciu, Provod, Lingr – Kuchta
Lavička: Kovář, Bah, Tecl, Ševčík, Hromada, Traoré, Júsuf

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články