ONLINE: Od 18:30 venku proti Boleslavi | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:30 venku proti Boleslavi

Sešívaní v rámci 23. kola FORTUNA:LIGY hrají od 18:30 venkovní utkání na hřišti Mladé Boleslavi.

Aktuálně patří Středočechům v tabulce 15. příčka, v zimě ale svůj kádr výrazně posílili, ofenzivu vyztužili Jaromír Zmrhal nebo Jiří Skalák. Poslední dvě kola vyšla svěřencům Karla Jarolíma na výbornou, porazili Karvinou i České Budějovice. 

Ve stoperské dvojici nastoupí vedle Ondřeje Kúdely Simon Deli. Na pravém kraji obrany začne Lukáš Masopust, který nahradí Alexandera Baha. Na pozici defenzivního štítu hraje Jakub Hromada. Ve středu hřiště operuje Lukáš Provod společně s Nicem Stanciem. Abdallah Sima se přesouvá na levou stranu zálohy a jeho místo na pravé straně obsadí Mick van Buren. Na hrotu nastoupí od začátku Stanislav Tecl.

Žluté karty na soupisku nevpustily Jana Kuchtu a kvůli zdravotním potížím nemůžou nastoupit David Hovorka, Petr Ševčík, Ibrahim Traoré, Peter Olayinka a Oscar Dorley a brankáři Jan Stejskal a Přemysl Kovář.

V přímém přenosu utkání odvysílá stanice O2 TV Sport, studio startuje v 18:00.

Sestava: Kolář – Masopust, Kúdela, Deli, Bořil – Hromada – van Buren, Stanciu, Provod, Sima – Tecl
Lavička: Vágner, Holeš, Bah, Zima, Júsuf, Lingr, Višinský

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Další články